به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایمنا، مهدی سلیمانی گفت: امسال حدود ۵۷ هزار دانشآموز تبعه خارجی در استان اصفهان ثبت نام شدند. گروهی از این دانشآموزان با برگه حمایت تحصیلی ثبت نام کردند، اکثر دانشآموزان اتباع خارجی دارای مدارک قانونی اقامت هستند و کمتر از ۲۰ درصد آنها با برگه حمایت تحصیلی ثبت نام کردند. برگه حمایت تحصیلی، مجوز تحصیل دانش آموزانی است که مجوز اقامت ندارند و بر اساس مصوبه هیئت وزیران برای آنها صادر میشود تا بتوانند تحصیل کنند.
وی افزود: چالش آموزش مجازی برای تمام دانشآموزان وجود دارد و دانشآموزان اتباع خارجی نیز از آن مستثنی نیستند، خانوادههایی که چند فرزند دارند یا از گوشی هوشمند برخوردار نیستند برای آموزش مجازی با مشکلاتی روبرو هستند، البته آموزش و پرورش برای تسهیل تحصیل این دانشآموزان تدابیری اندیشیده است.
سلیمانی با اشاره به اینکه دانشآموزان اتباع خارجی در ۱۲ شهرستان استان اصفهان در حال تحصیل هستند، اضافه کرد: شهرستان اصفهان بیشترین تعداد دانشآموزان اتباع خارجی را در استان دارد، ۸۱ درصد از آنها در مدارس دولتی و ۱۹ درصد نیز در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند. برای اتباع خارجی در کشور در حوزههایی مانند آموزش و بهداشت و درمان تفاوتی با مردم کشور وجود ندارد و اتباع خارجی در کشور همانند سایر هموطنان از امکانات آموزشی و بهداشت و درمان بهرهمند میشوند تا از تحصیل و سلامتی که دو محور مهم در زندگی اجتماعی است دور نمانند.
نظر شما